Image
Image
  • 0268 274 190
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Iratkozás óvodába

Image

Óvodába várjuk a kicsiket!

Május 17-től kezdődik az óvodába való visszairatkozás azoknak, akik most is az óvodánkba járnak, illetve május 31-től kezdődik az újonnan beiratkozók jelentkezése.
Iratkozni az iskola titkárságán lehet, az elérhetőségeket ide kattintva találja. 

Zajzoni Rab István Óvoda

Intézményünkben két napköziotthonos csoport (8 órás) és egy normál programú (4 órás) óvodai csoport működik, elkülönített épületekben. Ugyanakkor logopédiai és pszichológiai kabinetünk is helyben van, ami egy plusz előnyt jelent a gyermekek harmonikus fejlődése szempontjából.

 

Az ovi udvara egy szép, tágas kert, ahol különféle játékszerek hívogatják a gyermekeket. A napközi csoportok külön-külön csoportszobával és hálóteremmel rendelkeznek, van internetkapcsolat és a tanulási tevékenységeket segítik olyan modern edukációs eszközök, mint a videóprojektor, mágneses táblák, laptop és más eszközök.

A gyerekek naponta háromszor étkeznek a tanulási tevékenységek közben és az alvási program után, az ízletes falatokat az erre szakosodott ételkihordó cég szállítja mindig frissen. A négyfalusi magyar napköziotthonunk igazi segítség a dolgozó szülők részére, a gyerekek számára pedig egy barátságos, otthonos közeg, ahol harmonikusan fejlődhetnek és tudásuk játékos, érdekfeszítő módszerek által gyarapodhat. Pedagógusaink kiváló szakemberek, akik nemcsak szeretettel és megértéssel veszi körül a gyerekeket, hanem türelemmel és odaadással oktatják a felcseperedő jövő nemzedékét.


© 2021 Zajzoni Rab István Középiskola | Minden jog fenntartva.